UPyD Castelló planteja una rehabilitació de l’edifici de la Pergola

425

UPyD a Castelló planteja una rehabilitació de l’edifici de La Pèrgola per convertir-la en una zona comercial i d’oci on sigui possible realitzar activitats culturals i socials.

De fet, tal com ha declarat avui Pere Tejedo “és lamentable que la deixadesa de l’Ajuntament de Castelló, condemni una instal·lació emblemàtica per a la ciutat a un deteriorament tal, que arribi a ser irreversible”

Per a la formació política, la rehabilitació de l’edifici de La Pèrgola no és només una qüestió de millora de la infraestructura per a un aprofitament econòmic i comercial, sinó també una recuperació sentimental i cultural de la història de la ciutat de Castelló.

UPyD planteja mantenir la imatge tradicional de l’edifici realitzant les millores en les instal·lacions que siguin necessàries per adapatarla a les necessitats que puguin derivar d’un ús comercial i cultural, de manera que sigui un lloc no sols on puguin instal·lar negocis relacionats amb l’hostaleria i el oci, sinó que a més es complementi amb activitats culturals.

Des UPyD assenyalen que un dels punts que inclou el seu programa electoral és el compromís de millora i dinamització de l’edifici, de manera que es converteixi en un punt de trobada dels castellonencs on simultaniejar l’oci i la restauració amb activitats culturals, musicals i teatrals .

Per últim queda afegir, que el model d’infraestructura proposta permetria finançar la rehabilitació i el seu manteniment amb l’explotació comercial, dinamitzant l’activitat econòmica i cultural de manera que no sigui una càrrega econòmica per a les arques municipals.