UPyD Benicàssim proposa la creació d’un parc arbolat en Benicàssim

422
UPyD ha comprovat que els terrenys compresos entre l’Avinguda Gimeno Tomas, l’Avinguda del Ferrocarril i la carretera N-340 en els voltants de la depuradora d’aigua es troben en un estat d’abandonament total per part de l’Ajuntament de la localitat, el partit assegura que el que podria ser un magnífic pinar d’utilitat publica s’han trobat runes, escombraries i components electrònics escampats per terra, que utilitzen els indigents com a dormitori.

Unió Progrés i Democràcia sol·licita a l’Ajuntament de Benicàssim que prengui les mesures necessàries per netejar i endreçar l’esmentat espai dels residus urbans que es troben en el mateix.

El partit magenta proposa, davant la manca a Benicàssim d’un parc arbrat, sigui declarat l’esmentat espai com a zona verda i dotat de les instal·lacions necessàries per a la seva utilització amb finalitats lúdiques per veïns i turistes de la localitat.

Per últim, Antonio Ramón (Candidat a l’Alcaldia de Benicàssim) ha manifestat que “en una localitat moderna i amb vocació turística com Benicàssim, és inacceptable que un paratge natural que podria ser utilitzat pels veïns i visitants de la localitat com un parc arbrat es trobi en tan mal estat “