UPyD a Castelló ja te llista electoral per a les properes eleccions municipals

596

L’Assemblea Local d’Unió Progrés i Democràcia (UPyD) a Castelló ja ha emès un dictamen positiu per unanimitat a la llista electoral elaborada per part del Consell Local i que ara ha de ser aprovada pel Consell de Direcció del partit.

Així mateix, segons Pedro Tejedo (Candidat d’UPyD a l’Ajuntament de Castelló) es tracta d’una llista “Transversal i preparada per governar, de la qual formen part persones de gairebé tots els àmbits de la societat civil com advocats, funcionaris, autònoms, mestresses de casa i estudiants, entre d’altres “

La llista liderada per Tejedo, comptarà la Responsable d’Organització, Paula Bernat, com a número dos. La tercera posició l’ocupés Vicente Ripollés, treballador del sector sanitari. En quart lloc se situa Javier Serra, de 21 anys i estudiant de Dret a la Universitat Jaume I (UJI) i el cinquè lloc l’ocupa Silvia Vicente, advocada especialista en dret civil i de família.

D’aquesta manera, UPyD fa un pas més en el procés cap a les eleccions municipals, que va començar a l’octubre amb l’elecció del candidat mitjançant primàries i amb l’aprovació del seu programa aquest mateix mes, sent el primer a fer-ho. En aquest sentit, Tejedo ha destacat que “tot això és fruit del magnífic equip humà i del un gran treball que s’està fent des de fa mesos a la ciutat de Castelló.”

Per últim queda afegir, que la formació magenta continuarà donant a conèixer la candidatura amb nombrosos actes al carrer i presentant-se com un partit sòlid i al que li donen suport les nombroses iniciatives que ha dut a terme.