Un desencertat Tau Castelló no aconsegueix guanyar al Café Candelas Breogan (82 a 65)

139

Amb la intenció d’aconseguir la primera victòria lluny del Ciutat va començar el partit el TAU Castelló inaugurant el marcador Sergio Rodriguez, però aviat el Breogan es va avançar (4-2) en uns primers dos minuts inicials mancats d’encert per a tots dos equips. Però els gallecs van posar una marxa més al partit i agafaven el primer avantatge de vuit punts 10-2 quan es portaven quatre minuts de partit. Tingues va demanar temps mort per recompondre l’equip i ho aconseguia acostant-se al Breo 15-13 a falta de tres minuts per finalitzar el quart. Els següents dos minuts van ser nefastos per als castellonencs que amb pèrdues en atac i errors defensius van deixar que el Cafè Candeles Breogán es posés 11 dalt 27-16 al final del primer quart.

No va canviar la tònica del partit en els primers instants on el TAU Castelló li costava mcho generar situacions clares d’atac, però els gallecs trobaven tirs lberados amb massa facilitat i augmentaven l’avantatge 33-16. Amb 37-18 i el electrònic Toni tingues va tornar a demanar temps mort i és que l’equip semblava descompondre per moments, seguia perdent pilotes en atac el que propiciava fàcils contraatacs dels locals. Entràvem a l’equador del segon quart amb 20 punts a favor de Breogán 40-20. Els últims cinc minuts del segon quart no van tenir gaire història amb poc encert dels dos equips que s’anaven al descans amb l’electrònic 45-25, i amb un Cafè Candelas Breogán molt superior al TAU Castelló en totes les facetes del joc.

Es va reprendre el partit a la casa pairal amb un TAU Castelló més ficat i intens en defensa però que no aconseguia retallar distàncies. No obstant això dos triples seguits dels castellonencs retallaven diferències 55-40 quan quedaven quatre minuts del tercer quart. Però el Breo tornava a posar-se 18 punts amunt i el partit entrava en un anar i venir que no augmentava ni disminuïa diferències, però una cistella sobre la botzina d’Alberto deixava el marcador 62-46 al final del tercer.

El quart quart va començar amb el TAU Castelló molt endollat ​​que i mig minut aconseguia un parcial de 0-6 (62-52) i Nacho Lezcano va demanar temps mort. El partit es posava llavors molt emocionant i intens amb el públic protestant cada decisió arbitral. Dos triples dels gallecs tornaven a donar-los oxigen 68-54 quan encara quedaven més de sis minuts per finalitzar el partit. A falta de 5 minuts per al final els celestes tornaven a un avantatge de 19 punts després d’un parcial 9-0, gairebé sentenciant ja el partit. Tres minuts després els castellonencs tornaven a anotar 77-59, però ja el partit seria un pur tràmit fins al final amb una altra derrota davant un seriós aspirant al títol aquest any 82-65.