UGT Comarques Nord tria a la seva nova executiva

97
La federació de serveis i la federació de serveis a la mobilitat i el consum d’UGT Comarques del Nord, han triat avui a la nova executiva que estarà al capdavant de la FeSMC a Castelló, després de la celebració del congrés constituent provincial que dóna per conclòs el procés de fusions a la Comunitat.

José Antonio García Granada, elegit secretari general de la nova federació de serveis, mobilitat i consum, amb un suport del 85,71% dels delegats assistents al congrés. José Antonio comptarà amb el suport dels seus nous companys d’equip en les diferents secretaries i sectors. Leonor Fornes Bort, al capdavant de la secretaria de coordinació d’eleccions sindicals i afiliació, i José Vicente Gollart Molina, com coordinació de negociació col·lectiva.

Pel que fa a la tasca de gestió i atenció sectorial, els companys i companyes al capdavant són; Pilar Mora Moreno al sector de Comerç. Comunicacions, Mitjans de Comunicació i Cultura de la mà de Víctor Lázaro Ortiz. El sector financer, assegurances i oficines estarà a càrrec de Juan José Muñoz Amic. Joana Meléndez Barrera serà la responsable del sector de neteja i seguretat, i el company Fernando Cebrián Martínez portarà endavant l’ampli sector de transports.

En acabar el congrés, han donat la benvinguda a la nova executiva el secretari territorial Intercomarcal, Francisco Sacacia i Lola Navarro, recentment triada secretària general de la FeSMC UGT a País Valencià. Tots dos han donat l’enhorabona i han ofert tot el seu suport a la nova executiva en la seva pròxima marxa sindical.