Tom Staar, Kryder & Steve Angello se sumen al cartell de A Summer Story 2016

282

A Summer Story comença a comptar les setmanes per l’arribada del primer esdeveniment internacional de l’estiu de 2016 a Madrid. Durant dos dies consecutius la flor i nata de l’electrònica nacional i internacional es reunirà al recinte de la Ciutat del Rock d’Arganda del Rei. Dos dies intensos on la música de ball serà la protagonista absoluta que afegeix tres noms internacionals al seu cartell.

Quan parlem de Kryder i Tom Staar, parlem possiblement de dos dels artistes amb més futur dins de l’escena electrònica. Els dos artistes estan revolucionant el panorama del progressive-house convertint-se en dos dels majors precursors actuals de l’anomenat “Groove”. Gràcies a la gran quantitat de bona música que estan llançant contínuament i el suport diari de grandíssims artistes d’aquest gènere, han aconseguit fer-se un forat i treure els seus temes per segells tan importants com: Axtone, Size Records. Protocol, Spinnin Records …

Teníem moltíssimes ganes de tenir-los en algun festival d’Espanya i aquí estan per fi. Res tornarà a ser igual després de l’actuació d’aquests dos artistes en # ASummerStory2016.

A més, vam presentar també una de les confirmacions que més feliços ens fa. Un dels artistes que més reclamabais per a aquesta edició de # ASummerStory i per fi aquí el tenim. Steve Angello és d’aquells artistes que s’ha guanyat amb pols ser dels més respectats pel públic a força de la seva impressionant trajectòria.

Propietari d’Size Records, un dels segells més importants de la música electrònica que ha publicat diversos dels temes més sonats de 2015 com ‘Payback’. Steve Angello es converteix juntament amb Deadmau5, en un altre dels artistes que torna a la Ciutat del Rock després del seu pas per 2012 amb la ja extingida formació SHM.

L’organització va donar a conèixer fa uns dies un nou avanç amb dotze noms més que es van incorporar al line up d’actuacions per a A Summer Story 2016. Artistes que se sumen a Tom Star, Kryder i Steve Angello, al costat dels ja confirmats: Deadmau5, Paul Kalkbrenner, Oliver Heldens, Âme, Dj Nano, Don Diable, Joris Voorn, Karenn (live), Lost Frequencies, Paco Osuna i Robin Schulz.

En aquesta ocasió, Disorder i Planet Events van apostar per un avanç eclèctic per a tots els gustos en el qual el mainstream es complementa amb l’electrònica underground. Noms número u en llistes mundials que s’aniran rellevant per l’escenari d’A Summer Story, com el belga Yves V, nom vinculat a Tomorrowland, el festival indiscutible de l’electrònica europea, que no podia faltar a Arganda aquest estiu.

El contundent so de Headhunterz també triomfarà a A Summer Story. Willem Rebergen és el nom que s’amaga després d’aquest artista col·laborador de noms fonamentals com W & W, Hardwell o Krewella el so del qual s’ha convertit en un referent en la seva curta trajectòria artística. Una cosa molt semblant li ha passat a Jonas Blue, el so del tropical house ho ha encimbellat en un temps rècord, i no podia perdre passar per la Ciutat del Rock a la segona entrega del festival.

Després del seu triomfal pas per A Summer Story 2015, Dimitri Vangelis & Wyman tornaran a fer vibrar la Ciutat del Rock. Un duo que torna al que ja considera casa després de la seva fulminant sessió que encara recordem. Tot un luxe comptar amb el Progresive house al qual es rendirà tot el públic una vegada mes. I més encara amb la confirmació de Steve Angello, col·laborador d’aquest duo en un dels tracks més escoltats aquest any.

En la línia més underground de la programació, dues actuacions destacaven per sobre de la resta. Adam Beyer B2B Joseph Capriati serà un dels sets més esperats en aquesta nova edició d’A Summer Story, d’una banda el creador de Drumcode, i d’altra un dels talents del techno dels últims temps, la combinació mà a mà serà segur demolidora. Solomun se situa també com una de les propostes més sòlides del techno minimal a la Ciutat del Rock. El creador de Dynamic serà un dels highligths del festival.

Altres noms claus de l’escena internacional es van sumar al line up d’A Summer Story. El so cool de la britànica Maya Jane Coles, que repetirà després del seu pas a l’edició de 2015, el techno minimal importat de França de Paul Ritch, la factura nacional del so d’Edu Imbernon, el techno sense contemplacions de Robert Hood o el característic estil del lusità Gonçalo completaven aquesta nova ronda de confirmacions per als dies 24 i 25 de juny a Madrid.

Els abonaments per a A Summer Story 2016 estan a la venda al preu de 50 € més despeses de gestió a través de Ticketmaster, Entrades a l’Abast, Oficines de Correus, punts de venda (Fnac, Halcon Viatges i Carrefour) i en la nostra web i Facebook oficial. Estigueu atents a les nostres xarxes socials i web www.asummerstory.com per no perdre-cap detall d’aquesta edició. Us esperem a Arganda els dies 24 i 25 juny 2016!