Un gol de Nikola Vujnovic en el minut 97 signa l’empat en el Mini Estadi entre el Vila-real C i el Castelló

1382
Vila-real C i Castelló no van passar de l'empat en un encontre molt disputat i tens.

ActualitatDiària

El Castelló i el Vila-real C van empatar en el derbi provincial que va mesurar al conjunt de Sergi Escobar al segon filial groc en el MiniEstadi de la Ciutat Esportiva de Miralcamp. Els gols de Cubillas i Javi Serra van posar per davant als albinegres, però l’equip de Pere Martí va empatar en el temps de descompte on Zagalá es va haver de marxar per lesió després d’una dura entrada que l’àrbitre va sancionar només amb targeta groga.

El Vila-real C va gaudir dels seus millors minuts en la primera part i abans de complir-se la mitja hora de joc li va arribar la recompensa del gol, obra del local Andrei. L’avantatge groc va despertar al Castelló i els de la capital de la Plana van arribar amb més profunditat a la porteria de Marc. En el 36, Cubillas va aprofitar un perfecte regal de Cristian Herrera en forma d’assistència per a posar l’empat. Poc després, abans del descans, Javi Serra va anotar en segon tant del Castelló i els de Sergi Escobar es van marxar al descans amb avantatge en el derbi.

Ja en la segona part, els ‘orelluts’ van oferir el seu millor cara i se’ls va veure còmodes dins del verd, jugant i combinant a la perfecció. El Vila-real C no podia frenar a l’esquadra de Sergi Escobar, i el ‘groguet’ Lozano va acabar expulsat per les seues entrades sobre Javi Serra. El de Puçol va ser el que més desborde i perill va generar per als de Castalia, i el segon filial groc ho sabia a la perfecció.

Juanjo i Andrei, lluiten un baló en e partit d’aquest diumenge.

Els minuts finals del partit van ser d’autèntica bogeria. Zagalá va haver d’abandonar la trobada després de patir un fort colp en el cap de David Villanueva que solament va veure la groga, de manera que el Castelló es va quedar sense meta sota pals. Cristian Herrera es va posar els guants, però no va poder evitar un potent tret de Nikola que es va colar per l’esquadra i va posar les taules en el derbi.

FICHA TÉCNICA:

-2- VILLARREAL C: Marc Vidal; Andrei, Pepe Castaño, Nani, Edu Adell (Migue Leal, m. 61); Iván Martín, Sergio Lozano, Fran Álvarez, Akale (Nikola, m. 73); Chepe (Andi, m. 46) y Dani Villa.

-2- CASTELLÓN: Zagalá; Abraham, Enrique, Arturo, Kike Ferrerres; Javi Rubio, Marenyà; Javi Serra (Ximo Forner, m. 79), Cristian Herrera, Juanjo (Castells, m. 61); y Cubillas (William, m. 70).

GOLES: 1-0. Min. 27: Andrei. 1-1. Min. 36: Cubillas. 1-2. Min. 44: Javi Serra. 2-2. Min. 95: Nikola.

ÁRBITRO: Rodríguez Rodrigo (Valencia). Mostró amarilla a Iván Martín, Edu Adell y Dani Villa por parte del Villarreal C; así como a Arturo, Castells y Ximo Forner por parte del Castellón. Expulsó por doble amonestación al local Lozano (m. 75).

CAMPO: Mini Estadi de la Ciudad Deportiva Miralcamp, ante 3.500 aficionados.