Tau Castelló vs Magia Huesca partit de lliga interesant entre rivals mes que directes

103

Igualats a tres triomfs a la taula classificatòria el duel directe entre TAU Castelló i Màgia Osca sembla com fonamental de cara al futur més immediat de tots dos equips en una taula en la qual la victòria enfortirà al seu posseïdor. I tot això sense oblidar que el triomf podria tenir un valor doble de cara a un futur a llarg termini en el qual fins i tot l’average podria arribar a ser un factor a tenir en compte. Per això, els de Toni Ten volen signar la segona consecutiva en un xoc al qual el Màgia Osca de Sergio Jiménez arribarà després de collir el passat cap de setmana a casa seva segona derrota consecutiva en un xoc que es va escapar en el temps extra.

Data i hora: Dimarts 29 – 20:30 h. / CanalFEB.tv

Atenció a: Un renascut TAU ​​Castelló. La sort no va somriure als de Toni Ten durant el tram més exigent de la competició però la seva victòria a Prat el passat cap de setmana ha de ser el punt d’inflexió amb el qual els castellonencs busquin un ressorgir a la taula classificatòria.

La dada: El retorn de Mirza Bulic. Després del fitxatge de Pablo Pérez la passada setmana el Màgia Osca s’ha fet amb el seu segon reforç del mes amb la contractació de Mirza Bulic, un jugador de sobres conegut pel tècnic Sergio Jiménez ja que a les seves ordres va recollir l’ascens a la LEB Or el passat curs a Vitòria. Procedent del Marroc on havia començat la temporada a les files del Nador l’aler bosnià podria disputar ja els seus primers minuts a la competició.