Suera estrenarà el proper dissabte, l’alberg rural “Pla del Riu”

660
Suera estrenarà aquest proper dissabte, l’alberg rural Pla del Riu ubicat en un edifici de nova planta que, en part, també aprofita un antic safareig.

L’alberg disposa de 22 places i, tal com especificava el plec de condicions licitat per l’Ajuntament, s’incorporarà a la Xarxa d’Albergs Juvenils d’Espanya encara no hi ha límit d’edat per allotjar. L’alcalde de Suera, Pepe Martí, destaca que l’obertura d’aquest nou establiment “s’avança en l’aposta de l’Ajuntament per impulsar el turisme i aprofitar el potencial de Suera i de la Serra d’Espadà per atreure visitants”.

L’establiment pretén diferenciar-se a través d’un servei de cuina “amb un estàndard de qualitat assentat en l’ús de productes autòctons de la Serra d’Espadà, com l’oli o el formatge”, explica Germán Ribes, responsable de la gestió de l’alberg. A més, també oferirà un ampli ventall d’activitats per a tots els públics a través de Sendes d’aventura, que van des de les activitats d’orientació a la natura, senderisme, rutes guiades per castells, fonts i trinxeres de la Guerra Civil del front d’Espadà o visites al poble abandonat de Ginquer.

Per últim queda afegir, que els potencials clients de l’alberg, o qualsevol persona interessada en visitar Suera, poden adaptar-se a les activitats programades o demanar activitats a la carta que s’adaptin a les seves necessitats. El servei de cuina també està pensat per gaudir dels productes autòctons sense necessitat de pernoctar o per preparar càterings per gaudir de les espectaculars rutes que s’endinsen al parc natural de la Serra d’Espadà.