Sona la Dipu recolza el Deleste Festival i confirma el seu suport a les bandes valencianes emergents

75

El programa musical de la Diputació, Sona la Dipu, col·labora per primera vegada amb Deleste Festival, un esdeveniment musical de referència a València que dóna començament demà divendres 4 de novembre i es perllonga fins al dissabte 5 de novembre a la nit en l’Espai La Rambleta.
Sona la Dipu serà un dels protagonistes en el Deleste Kids, que se celebra el dissabte al matí, en comptar amb l’actuació de Dani Miquel i de Tardor.

Els assistents, tant famílies com a xiquets, podran gaudir dels concerts d’aquests dos artistes amb una entrada benèfica de tres euros, que es destinarà íntegrament a l’Associació Asociación Síndrome de Microdeleción 5q14.3-MEF2C, una malaltia de la qual solament es coneixen 60 casos en el món i que afecta a un xiquet de València. A més, el grup semifinalista de la present edició del Sona la Dipu, Geografies, oferirà un concert aquest divendres 4 de novembre a les 22:45. Els grups de la Diputació compartiran cartell amb artistes com Quique González & Los Detectives, Xoel López, Magnolias Shoals o Bigott. Des de l’Àrea de Joventut, Esports i Igualtat assenyalen que “si la Diputació creu en la música i en grups vàlids, ha de recolzar aquest festival, ja que duu a terme una ferma aposta per les bandes emergents valencianes igual que fem des de la Corporació”. Quique Medina i Jesús de Santos, directors del festival, han agraït el suport de la institució provincial així com que “s’hagen parat a escoltar la proposta i hagen vist potencial en Deleste. “Deleste Festival cerca fugir de l’estiu i de les aglomeracions, donar major visibilitat i suport a les bandes locals prevalent la qualitat musical amb veus en directe”, asseguren els organitzadors de l’esdeveniment. Sona el Deleste

Fruit de la col·laboració entre la Diputació i el festival, la setmana passada es va celebrar l’esdeveniment Sona el Deleste en La Rambleta amb una gran afluència de públic. En aquesta jornada diürna i festiva, The Saltitos, finalista de Sona la Dipu 2016, i Gran Quivira, semifinalista de la mateixa edició del concurs, van interpretar els seus temes abans de l’actuació de Novetats Carminha. La col·laboració entre la Diputació i el Deleste Festival segueix la línia de promoció duta a terme pel programa musical de la Corporació, mitjançant el qual tots els participants, independentment que hagen sigut guanyadors del concurs, tenen l’oportunitat d’actuar en els festivals més reconeguts del país i de la província.