Sentimiento Albinegro espera que David Cruz convoque l’ampliació de capital en menys de 15 dies

104
L’associació de petits i mitjans accionistes del Castelló, Sentiment Albinegro, espera que en menys de dues setmanes el president de l’entitat castellonenca, David Cruz, convoqui l’ampliació de capital del club de la capital de la Plana, tal com li va anunciar a l’alcaldessa Amparo Marco aquest dimecres. Esperen que es convoqui aquesta ampliació de capital per tal de conèixer els termes exactes i comprovar que Creu posarà en joc el control del Castelló.

“Estem escèptics, com la gran majoria, perquè una cosa en el que diu Creu i una altra oques és que ho faci. Va dir fa dos anys que la faria i no l’ha fet “, va assegurar Conrado Marín, president de Sentiment Albinegro. “Tot sembla una maniobra de l’actual president per guanyar temps”, ha recalcat.

Pel que sembla, el capital social del club castellonenc es reduirà de tres a poc més d’un milió d’euros, i que l’ampliació de capital es duria a terme sobre un altre milió d’euros. Sobre aquesta qüestió, Conrado Marín va deixar clar que el Castelló “necessita que entre més d’un milió d’euros, perquè el deute que hi haurà acumulat David Cruz serà molt alta”.

Pel que fa al pas al davant que ha donat l’Ajuntament de Castelló, amb el comunicat que va fer públic el dilluns i amb la reunió mantinguda amb David Creu el dimecres, des Sentiment Albinegro es diu que “estava clar que s’havien de reunir. En l’equip de govern hi ha preocupació i volen les coses clares. Per això li han requerit a Creu que els presenti el pla de viabilitat que té per salvar el Castelló “.