Segueix la situació tensa al voltant del futur del CD Castelló

149
Segueix la situació tensa al voltant del Castelló. En els sis últims dies s’han creuat comunicats diversos i de tot tipus. Els dos últims dilluns, un de l’Ajuntament de la capital de la Plana i un altre del Castelló anunciant que s’estudien prendre mesures contra el president del Castelló contra la seva gestió, i un altre de l’entitat esportiva desmentint la versió dels fets succeïts diumenge una hora abans del partit contra el Recanvis Colom.

Mentre això passa, ha transcendit que el passat mes d’octubre el president del Castelló va rebutjar fins a tres ofertes per la compra del paquet accionarial que mentre la justícia no digui el contrari posseeix el 75% del paquet accionarial del club castellonenc. Una de l’anterior màxim accionista José Manuel García Osuna, una de 90.000 euros, una altra de 150.000 més una altra de 200.000. Creu segueix esperant una oferta del seu grat.

També va transcendir que un grup inversor, la identitat del qual no ha volgut revelar, està interessat en comprar el paquet accionarial que posseeix David Cruz. I aquest, pel que sembla, estaria per la labor d’escoltar l’oferta. Es podrien haver mantingut els primers contactes. A més, aquest grup inversor està disposat a sortir a escena per fer públiques quines són les seves intencions.