Segorbe ha celebrat una jornada de convivencia en el centre ocupacional

475
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
El Centre Ocupacional de Segorbe va acollir ahir una jornada interprovincial de convivència amb usuaris i professionals del centre ‘Socoltie’ del Port de Sagunt. Gairebé 80 persones participen en aquesta trobada, comptant amb 45 visitants i els 34 usuaris locals.

Les activitats han començat aquest matí, amb un esmorzar en el Centre Ocupacional de Sogorb, i una posterior visita per mostrar-los les instal·lacions. Durant el matí, monitors i usuaris han fet perfectes amfitrions, explicant-los els tallers que es duen a terme en l’aulari. A continuació, el centre visitant ha gaudit del Centre d’Interpretació de l’Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe, i posteriorment es desplaçaran a dinar al riu.

Aquest no és el primer intercanvi que fan els centres sogorbí i porteño, ja que fa uns anys van ser els nostres usuaris els que van visitar les seves instal·lacions.

La Regidora de Benestar Social, Yolanda Sebastià, explica que aquest tipus d’intercanvis són molt beneficiosos tant per als usuaris com per als professionals, perquè permeten l’intercanvi d’experiències i metodologies.

El Centre Ocupacional de Segorbe ha viscut dos mesos intensos, amb nombroses activitats per al foment de l’aprenentatge i l’evolució del seu alumnat. Destaquen la visita a la seu de la Creu Roja, el passat 3 de maig, l’excursió a la planta de reciclatge a Algimia d’Alfara el dia 12 de maig, l’activitat conjunta de risoteràpia al costat del CEAM de Segorbe també el mes passat, o el viatge de fi de curs al circuit Ricardo Tormo, de Xest, el dia 26. a més, no podem oblidar-nos de la celebració de la Setmana Cultural del Centre, del 5 al 9 de juny, la temàtica va ser la ciència, i en la qual van realitzar tota mena d’activitats, com experiments, cinefòrum o visites com la del Club Handbol d’Altura.

El proper divendres dia 30 de juny, a les 12: 00h, celebraran també el seu tradicional Festival d’Estiu, per al qual estan treballant amb la motivació i l’entusiasme a què ens tenen acostumats.

“Vull donar la meva enhorabona a totes i tots els professionals del centre, per la seva gran implicació i per innovar constantment en el treball, el que redunda positivament en la qualitat de l’atenció a les persones que utilitzen aquest servei”, afirma la regidora.