Segorbe contracta a una orientadora laboral mitjançant les subvencions de treball de la Generalitat

82

L’Ajuntament de Segorbe comença avui a beneficiar-se de la contractació d’una orientadora laboral, a través d’una subvenció de la Conselleria d’Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball gestionada pel SERVEF.

La nova orientadora laboral s’ha incorporat avui a l’Ajuntament, després de la selecció realitzada pel SERVEF. El seu treball, molt important en el context en què ens trobem, es desenvoluparà durant set mesos i consisteix en l’atenció a persones aturades aturades de llarga durada. A través de l’atenció a unes 120 persones amb aquestes condicions, remeses pel centre SERVEF d’ocupació, es realitzarà l’itinerari individual i personalitzat de formació. Principalment, treballarà en tècniques de recerca de feina, formació i mobilitat a través dels canals socials en línia.

D’altra banda, per mitjà d’una altra subvenció de la Conselleria d’Economia Sostenible, el SERVEF ha seleccionat a dos treballadors que s’incorporaran a mitjans de desembre a la plantilla de l’Ajuntament. En aquest cas, es tracta de dos peons d’obra, que desenvoluparan els seus treballs en el paratge de Sopeña.

Les obres que es centraran en la reconstrucció del tram de barana de pedra, la consolidació i reparació de diferents murs, bancs i esglaons, la reparació del ferm de formigó existent a la zona de ruïnes arqueològiques consolidades i la revisió de tot el sistema de reg per degoteig, entre altres millores