Sebastián Mora acaba en el lloc nº14 en la prova de persecució individual del campiont del món

380

El ciclista de Vila-real no va poder estar amb els millors en la prova de la Persecució Individual del Campionat del Món al velòdrom parisenc. Mora va parar el crono en 4: 27,898 i només li va servir per ser catorzè en la fase classificatòria.

“No he tingut el meu millor tarda a la pista. M’ha faltat ritme en tota la prova i queda demostrat en el temps final. M’hauria agradat estar molt més amunt però la realitat és una altra. Només queda passar pàgina i treballar per a les pròximes competicions “, va explicar el pistard després de finalitzar la seva participació al Mundial.

El pistard debutar a París en la prova individual després de no formar part de la quarteta de la selecció per a la persecució per equips, que tampoc va poder classificar per a la següent ronda i van signar una desena posició, molt lluny de la sisena plaça aconseguida fa un any. “El balanç no és molt positiu, perquè veníem amb l’objectiu de classificar-nos per als Jocs Olímpics i ara les coses es compliquen. Hem d’esperar a les decisions tècniques per saber què passarà al final “, va afirmar.