Rototom Sunsplash i Formigues Festival units per África al Solé

503

El Solé Rototom Beach torna a estar d’estrena en la seva edició més africana. Units x Àfrica és el punt d’unió cultural i emocional de dos festivals amics: Rototom Sunsplash i Formigues Festival. Els dos es troben per primera vegada al nostre xiringuito a través d’aquest nou projecte per apropar als més petits la cultura africana. En quatre sessions, convidarem a totes les famílies a descobrir la diversitat ètnica del continent de la mà de quatre convidats als quals retrem homenatge a través de la dansa, la música, la literatura o l’art.

La primera emergirà aquest diumenge 25 a les 19.00 hores a la platja del Gurugú i estarà inspirada en el cantant senegalès Youssou N’Dour, cap de cartell 2017. Inclourà un taller de màscares africanes -us facilitarem els materials- i sessió de dansa.

Les pròximes cites: el 23 de juliol, sobre la figura del fotògraf Kevin Carter i amb taller de pintura tribal; el 27 d’agost, per conèixer més sobre Nelson Mandela a través de jocs i contes africans; i el 10 de setembre, amb l’art del turbant com a eix d’una sessió inspirada en la model somali Iman.

Inscripcions a talleres@formiguesfestival.com