Roberto Soriano “Cada vegada estic mes adaptat al VillarrealCF”

124
L’atacant italo-germànic del Vila-real, Roberto Soriano, ha seguit al seu company Víctor Ruiz i ha aprofitat l’aturada per passar pels micros de la sala de premsa de la Ciutat Esportiva. Malgrat que el seu rendiment en aquesta inici de campanya frega l’excel·lent, encara no ha tingut la possibilitat d’anar amb la seva selecció. “Anar a la Selecció és un objectiu per a mi. Ara no estic convocat, però estic aprofitant aquests dies per recuperar”, va explicar.

No obstant això, el migcampista no va trigar a focalitzar la seva atenció en el partit pròxim partit de lliga davant l’Athletic. “És un rival molt complicat. L’Athletic es fa molt fort al seu estadi, però crec que hem demostrat que som un gran equip que treballa molt bé, tant en defensa com en atac”, ha comentat. “Als rivals els costa molt fer-nos gol i això és pel treball de tots. Anirem a Bilbao amb la convicció de tornar-nos cap a casa amb tres punts més”.

Pel que fa al rendiment col·lectiu i individual del Submarí, va destacar “la qualitat del grup” des del primer dia que va arribar al Submarí. “Ara mateix som tercers i volem seguir així. Serà complicat, però estem preparats per seguir en aquesta línia”, ha argumentat. “Al principi va ser complicat perquè jugava en una posició diferent (a la Sampdoria jugava de migcampista o mitjapunta), però poc a poc em vaig acostumant als moviments dels companys. Cada vegada estic més adaptat. És un paper nou per a mi, però penso que és positiu “, ha afegit.

La capacitat golejadora de Soriano

Roberto ha anat augmentant a poc a poc les seves xifres golejadores. En el seu últim any a Itàlia va arribar a marcar 8 gols en el campionat domèstic, cosa que no està gens malament per partir, la majoria de trobades, com a migcentre. Aquesta temporada ha estat el mateix Escribá què ha admès en roda de premsa que li demana més arribada, més tret; estar més enfocat en la tasca del gol, en definitiva. Ara mateix, 3 gols i 3 assistències li contemplen en 11 partits de lliga. Gens malament. “És igual si fico gols o no. L’important és que l’equip vagi bé. Només intento fer-ho el millor possible, tant en defensa com en atac. Em trobo molt bé amb els meus companys”, va dir al respecte.

Sobre el tema dels trets de llarga distància, tan comentats darrerament gràcies a sengles golassos de Trigueros i del propi Soriano davant del Real Betis, va concloure que l’equip “té la característica de tirar molt bé des de fora”. “No sempre es pot disparar des de dins de l’àrea i és una bona opció”.