Rafa Magdalena (Candidat del PSOE a l’alcaldia de Segorbe) proposa la gatuitat dels llibres de text, per a les families amb pocs recursos

431

Rafa Magdalena (El candidat del PSOE a l’alcaldia de Segorbe) es troba perfilant al costat dels membres de la seva candidatura el programa electoral amb què concorreran a les properes eleccions municipals de maig.

Un document que segueix obert a la ciutadania per tal de recollir les seves inquietuds i incorporar, en la mesura que sigui possible, polítiques dirigides a millorar la qualitat de vida dels veïns de Sogorb.

Sota aquesta premissa, Rafael Magdalena ja ha avançat que un pilar fonamental del programa electoral socialista serà el d’aprovar mesures que afavoreixin la igualtat d’oportunitats i donin suport a “aquells ciutadans que ara més ho necessiten per la situació que travessen a causa de la crisi econòmica” .

Entre elles, el candidat del PSPV-PSOE ha anunciat que aplicarà la gratuïtat dels llibres de text i el material escolar per als alumnes de famílies amb pocs recursos. Magdalena ha assegurat que “es tracta d’una mesura social que té com a objectiu estar del costat dels veïns que pitjor ho estan passant i garantir la igualtat d’oportunitats entre tots els escolars”.

La candidatura socialista prossegueix el seu cicle de trobades amb entitats socials, educatives, culturals i festives de Sogorb, alhora que atén a l’Oficina del Candidat als veïns que desitgen acostar-se per oferir els seus suggeriments.

Per finalitzar, tal com ha dit Rafael Magdalena “Completarem en les pròximes setmanes el programa electoral pensat en les persones, en generar ocupació ia impulsar l’economia local de Segorbe”