Que es el que deu fer ara la nova directiva del Castelló

506
La primera i urgent tasca a la qual s’enfronten els nous gestors del CD Castelló és la de negociar amb Hisenda el desbloqueig dels comptes del club, embargades per l’Agència Tributària davant l’incompliment dels pagaments del deute amb l’erari públic que ascendeix a gairebé 1,5 milions d’euros.

El nou director general, Jordi Bruixola, haurà de negociar un nou conveni amb Hisenda per marcar els nous terminis i quotes dels pagaments, condició indispensable perquè l’entitat pugui seguir funcionant.

Posada en marxa d’una agressiva política d’abonaments

El nou CD Castelló està disposat a recuperar a la massa social descontenta per la mala gestió dels últims anys. Capital Albinegro prepara ja la nova campanya d’abonaments per a la temporada 2017/2018, que seguirà una agressiva política de preus, moderats i assequibles per a la desencantada afició. En principi, la idea del club és oferir avantatges a curt i mig termini als socis que apostin des de ja pel nou projecte.

El grup castellonenc que es fa càrrec de l’entitat entén que el principal actiu del CD Castelló és la seva afició i que aquesta recuperi la il·lusió perduda després de molts anys de disgustos i decepcions, tant a nivell institucional com esportiu.

Una ampliació de capital d’acord amb la realitat del club

Després de solucionar el litigi amb l’Agència Tributària i posar en marxa el pla de recuperació de la massa social, el següent pas en l’agenda de treball dels nous gestors serà emprendre una ampliació de capital ajustada a la realitat del club i destinada que David Creu, encara màxim accionista, perdi definitivament tota la seva quota de poder. L’anterior ampliació aprovada per Creu va rebre l’unànime rebuig del albinegrismo.

La desvinculació total de Creu en el termini de 2 anys

L’acord entre el nou grup que es fa càrrec del CD Castelló, Capital Albinegro, i David Cruz per a la cessió de les accions que controla aquest últim comprèn la desvinculació definitiva de l’expresident en un termini màxim de dos anys.

Durant aquest període David Cruz serà compensat econòmicament per la seva sortida voluntària del club en els termes que hagi negociat amb el nou grup inversor i que no han transcendit.

Dos mesos per estudiar amb detall els números

Jordi Bruixola, director general, i el nou president del club, Vicente Montesinos, s’han marcat un termini límit de 60 dies per estudiar amb detall els comptes del CD Castelló i verificar els números reals d’un deute que l’expresident David Cruz va xifrar la passada setmana en uns 3,9 milions d’euros.

En aquest sentit, els nous gestors esperen veure facilitada la tasca amb la cooperació de José Cano Coloma, que seguirà en el consell d’administració i serà el principal encarregat de desvetllar els detalls dels comptes, que coneix a la perfecció com a secretari del consell i , a més, advocat de l’expresident.

Un relleu sense imposicions per part de exdirigents

La nova cúpula del CD Castelló no ha acceptat cap mena d’imposició a l’hora de prendre les regnes de l’entitat i mantindrà el seu suport a la investigació ia la possible demanda de responsabilitats civils i penals que pugui recaure sobre exdirigents de l’entitat, com és el cas de José Manuel García Osuna, que reclamava per facilitar la viabilitat del club amb la cessió de les seves accions la retirada de la demanda presentada pel club contra la seva persona per la irregular administració del CD Castelló en l’etapa de Castellnou2005.

L’aval de l’Ajuntament de la capital de la Plana

El grup dels futbolistes Pablo Hernández i Ángel Dealbert ja ha donat a conèixer el seu projecte a l’Ajuntament de la capital de la Plana, que en principi avala els nous gestors, que demanen al govern municipal de Amparo Marco 1 arranjament i millora de les instal·lacions de Castalia. Per contra, el CD Castelló no considera prioritària la cessió de la instal·lació per un determinat nombre d’anys.