Puig qualifica el Vilamuseu de La Vila Joiosa com una de les grans apostes del turisme cultural de la Marina Baixa

83

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat la tasca de recerca que es realitza al Vilamuseu de La Vila Joiosa, un espai que es perfila com una de les “grans apostes” de turisme cultural de la comarca de la Marina Baixa.

El cap del Consell s’ha pronunciat en aquests termes en l’obertura i inauguració de la primera exposició del Vilamuseu, en el finançament ha participat la Generalitat, que també col·laborarà en la tasca investigadora del centre.

“Aquest és un museu de veritat perquè no només exposa, sinó que busca i investiga i és una de les grans apostes de turisme cultural que hi ha en aquesta comarca”, ha indicat Puig, que ha insistit que aquest espai “ajuda a reflexionar sobre el passat ja projectar-nos en el nou temps “.

Tal com ha indicat el president, el turisme cultural és un sector “fonamental” per a l’economia valenciana, pel que és necessari impulsar la visibilització dels vestigis de les ciutats romanes i els grans actius culturals amb què compta la Comunitat.

“Des de la Generalitat el que desitgem és que hi hagi una xarxa de ciutats romanes potents a la Comunitat Valenciana, que ajudi a donar a conèixer tot aquest gran patrimoni cultural que tenim”, ha subratllat Puig, que ha apostat per la col·laboració entre institucions per aconseguir-