Pruden Saez torna al Castelló

449

Pruden Sáez Cabanes (Torrent, 26 de juliol de 1994) torna al Castelló per ajudar l’equip albinegre al ‘play-off’ d’ascens a Segona B. Format a les categories inferiors del Reial Madrid ha passat per equips com l’Elx Il·licità, Castelló, Atlètic de Madrid B, Arenas de Getxo i Oriola, el seu últim equip. El seu últim partit disputat va ser el 12 de febrer passat a Los Arcos contra l’Almassora. Per lesió no ha jugat en els tres últims mesos de competició.

Pruden torna així a Castalia després que la temporada passada va ser un dels puntals de l’equip albinegre abans de de donar el salt al filial de l’Atlètic de Madrid, per intentar ajudar l’equip en el seu intent de tornar a la categoria de bronze. Actualment el jugador es troba recuperant-se d’unes molèsties al quàdriceps i el Castelló li va oferir fa uns dies al jugador que es recuperés amb els serveis mèdics del club ia canvi el futbolista ha decidit unir-se al conjunt albinegre per i intentar pujar de categoria amb el Castelló .

Mentrestant, l’equip segueix treballant en Castalia per preparar la cita del proper diumenge contra el Poblense (18.00 hores) de la primera ronda de la fase d’ascens a Segona B, on l’única baixa confirmada fins al moment és la del lateral Abraham Peleteiro.