Propostes cinematogràfiques per a aquest cap de setmana

540

1 American Pastoral

Director: Ewan McGregor
Gènere: Crim
Argument: Basada en la novel·la homònima de Philip Roth, guanyadora del Premi Pulitzer, ‘American Pastoral (Pastoral americana)’ recorre la història d’una família americana al llarg de diverses dècada, en què el seu idíl·lica existència s’esvaeix quan la seva filla comet un atemptat i desapareix. Ewan McGregor debuta en la direcció i interpreta a Seymour Levov, ‘el Suec’, un llegendari atleta a l’institut que ara és un exitós home de negocis casat amb Dawn (Jennifer Connelly), que va ser Miss New Jersey de jove. “El Suec” s’embarca en la recerca de la seva filla, tractant de reunir a la seva família i recuperar així la seva idíl·lica existència. El que descobreix remou els fonaments, forçant-li a mirar més enllà de la superfície i afrontar el caos que està forjant el món al seu voltant: cap família americana tornarà a ser la mateixa.

2. Baywatch. Els vigilants de la platja

Director: Seth Gordon
Gènere: Acció
Argument: Remake de la popular sèrie dels anys 90 protagonitzada per socorristes que s’encarreguen de la seguretat d’una platja a Santa Mònica. En aquesta ocasió, l’estricte socorrista de la vella escola Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) haurà de treballar mà a mà amb Matt Brody (Zac Efron), un divertit i libidinós ex nedador olímpic jove, a qui li agrada anar contra l’autoritat i saltar-se les normes. Junts formaran equip i descobriran una trama de delictes locals que amenacen el futur de la badia amb la seva destrucció a mans d’un poderós empresari del petroli. A ells se’ls unirà la resta de vigilants de la platja. La pel·lícula està dirigida per Seth Gordon ( ‘Com acabar amb el teu cap’), qui es posa al capdavant de l’adaptació al cinema de la mítica sèrie dels 90. Protagonitzada per Dwayne Johnson al costat de Zac Efron

3. Capitan Calçotets

Director: David Soren
Gènere: Comèdia / Animació
Argument: Jorge Betanzos i Berto Henares són dos nens molt gamberros que gaudeixen fent malifetes en el seu col·legi i dibuixant còmics. Un dia, el Senyor Carrasquilla, el director, cansat de tantes entremaliadures, decideix separar-los per acabar amb la seva amistat, i amb ella, amb les bromes. Horroritzats davant d’aquesta idea, Jordi i Berto hipnotitzen al director amb el seu anell màgic, i decideixen convertir-lo en el personatge d’un dels seus còmics: el Capità Calçotets, un superheroi bondadós i que sempre va en roba interior, que acaba per convertir-se en un gran problema. Tot es surt fora de control, i els amics no poden aturar-lo. Però el pitjor encara ha d’arribar: el seu nou professor és en realitat un malvat amb un malvat pla secret.

Més informació cinematogràfica a www.cinesa.es