Propostes cinematogràfiques per a aquest cap de setmana

442

1. Neu Negra

Director: Martin Hodara
Gènere: Thriller
Argument: Hivern de 1978. Mor l’únic fill d’una família en un accident de caça i culpen Salvador de la tràgica mort. Aquest terrible esdeveniment afecta al jove fins al punt que es converteix en un home retret i perillós. Sabrina, la seva germana petita, també veu la seva vida destrossada per aquest suceso.Años després, Salvador viu aïllat a la Patagònia i rep la visita del seu germà Marc que viatja amb la seva dona Laura. Aquest vol vendre les terres que van heretar en el passat, però no és benvingut allà i Salvador no està disposat a acceptar allò que li proposa.

2. Orbita setembre

Director: Hatem Khraiche Ruíz-Zorrilla
Gènere: Drama
Argument: Helena (Clara Lago) porta preparant-se per una missió de supervivència des que va néixer. Encara que ella no ho sap, forma part d’un assaig científic de gran envergadura.Su destí canviarà quan Álex (Álex González) es creui en la seva vida i li faci descobrir una nova realitat, totalment inimaginable per a ella. Però la història d’amor en la qual tots dos s’embarquen, posarà en risc un experiment de vital importància per a tota la humanitat …

3. Life (Vida)

Director: Daniel Espinosa
Gènere: Ciència Ficció
Argument: Life (Vida) explica la història de sis membres de la tripulació de l’Estació Espacial Internacional que està a punt de dur a terme un dels majors descobriments de la història de la humanitat: la primera prova de vida extraterrestre a Mart. En començar a conduir les seves investigacions, els seus mètodes acabaran tenint conseqüències inesperades, i aquesta forma de vida provarà ser molt més intel·ligent del que mai s’hauria esperado.Dirigida per Daniel Espinosa (El convidat, El nen 44), a partir d’un guió de Paul Wernick i Rhett Reese, “Life” (Vida) està protagonitzada per Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson, Ryan Reynolds, Hiroyuki Sanada, Ariyon Bakare i Olga Dihovichnaya.

Més informació cinematogràfica a www.cinesa.es