Propostes cinematgràfiques per a aquest cap de setmana

432

1. Baby Driver

Director: Edgar Wright
Gènere: Acció
Argument: Baby (Ansel Elgort) és un jove conductor especialitzat en fuites que treballa al ritme de la seva banda sonora personal per ser el millor en la seva. Quan un dia coneix a la noia dels seus somnis, Deborah (Lily James), Baby veurà l’oportunitat de deixar la seva vida de lladre en el passat i fugir a un nou futur. Però, el cap del crim (Kevin Spacey) el forçarà a un últim treball en el qual Baby haurà de donar la cara quan el cop surti malament i amenaci la seva vida, el seu amor i la seva llibertat. El repartiment el completen Jamie Fox, Jon Hamm, Jon Bernthal i Eiza González. La pel·lícula està escrita i dirigida per Edgar Wright, conegut per altres títols com ‘Scott Pilgrim contra el món’ o ‘Benvinguts a la fi del món’.

2. Cars 3

Drector: Brian Free
Gènere: Animació
Argument: Rayo McQueen és un dels corredors més veterans de la copa Pistó, però per seguir sent el millor cotxe de carreres del món, ha de demostrar als altres del que és capaç. En aquesta nova entrega de ‘Cars’, el famós cotxe vermell haurà d’enfrontar-se a la nova generació de corredors, més joves, ràpids i potents, que amenacen la seva carrera. Un dels cotxes que està destacant és el competitiu Jackson Storm, amb el qual hi haurà una gran rivalitat. Després d’un accident aparatós, tots els focus miren a Rayo, criticant perquè, després d’això, no tornarà a ser el mateix cotxe de carreres. Però per aconseguir el seu objectiu, i guanyar la cursa comptarà amb el seu equip i els seus amigos.ç

3. Arriba de nit

Director: Trey Edward Suits
Gènere: Terror
Argument: Una família creu estar protegit en una casa aïllada del món, ja que una presència misteriosa i malvada els aguaita fora en les ombres. No obstant això, la fràgil seguretat de la seva llar es veu amenaçada quan una nova família els demana asil amb desesperació. Malgrat les bones intencions de les dues famílies per portar-se bé i sobreviure, les sospites i la paranoia s’apoderen de l’interior de la casa, mentre que fora dels horrors amenacen de més a prop que mai. La tensió de la situació despertarà un monstre desconegut en el pare de la família, que farà el que sigui per tal de protegir la seva dona i al seu fill, malgrat l’alt preu que haurà d’afrontar en conseqüència: la pèrdua de la seva ànima.

Més informació cinematogràfica a www.cinesa.es