Prop de 200 ciclistes han participat en la XI Marxa BTT Senglars de Sant Joan de Moró

495

Prop de 200 ciclistes han participat en la XI Marxa BTT Senglars, celebrada a Sant Joan de Moró sota l’organització de l’associació Senglars i amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat. Es tracta d’una prova pertanyent al Circuit BTT Muntanyes de Castelló

La prova s’ha dividit en dos trajectes: un de 28 quilòmetres i un altre de 59 quilòmetres. El guanyador de la prova curta ha estat Paco Ribes Bartoll, del CC Alcora Cicles Racing, que ha cobert el trajecte en 1 hora i 16 minuts. El primer corredor local en creuar la meta ha estat David Alfanjarín Penya, de Senglars, que va realitzar la cursa en 1 hora 19 minuts i 7 segons. La guanyadora femenina de la prova ha estat María Ángeles Gimeno Flors, del club MesBike, que va trigar 1 hora 41 minuts i 29 segons.

El guanyador de la prova llarga va ser Santi Pitarch Sos, de CC Picaio, en 2 hores 37 minuts i 5 segons. El primer ciclista local en cobrir els 59 quilòmetres va ser Rubén Trilles, de InBike; i va trigar 2 hores 41 minuts i 24 segons.