Primeres confirmacions del Festival de Les Arts 2018

72

El festival valencia es celebrará els dies 8 y 9 de juny en la Ciutat de les Arts y les Ciencies de Valencia.

DORIAN, ELEFANTES, CARLOS ARECES & ANIBAL GOMEZ DJ SET, TORTEL Y ALIEN TANGO, SON ELS PRIMER CONFIRMATS DEL FESTIVAL DE LES ARTS VOL.4

Festival de les Arts a anunciat als primers confirmats de la seua cuarta edició que tindra lloc el dia 8 i 9 de juny en la Ciutat de les Arts y les Ciencies de Valencia.

Dorian que acava de publicar el seu single “Hasta que caiga el sol“, treballen en un nou disc de la banda, quint album de estudi del que anirem coneixent mes detalls els proxims mesos y que te previst vore la llum la primavera del 2018.

A mes a mes, el proxim 13 de novembre publicaran “Armas para volar”, un cançoner il·lustrat que inclou les lletres de cançons de Dorian reinterpretades per 4 artistes plàstics.

Altres que estan sumergits en un nou projecte son “Elefantes”, que despres de una llarga gira nacional se tanquen per a sorprendre’ns l’any que ve.

El duo format per Carlos Areces & Aníbal Gómez, integrans del grup “Ojete Calor”, van llançar el passat 3 de novembre el seu nou disc “Pataky“, amb aquest single adelantant “Opino de que“, una oda a la (des)informacio y el art de parlar sense saber.

Els valencians Tórtel y els murcians “Alien Tango” establits en Londres, completen el primer avanç del cartell del Festival de les Arts 2018.