Perez Macian denuncia que el microurbanisme de l’ajuntament de Castelló no son mes que obres de manteniment

468

El popular, Juan José Pérez Macián, desmunta els anuncis urbanístics estrella del Govern Local, que segons ell, “intenten convertir en extraordinari les actuacions corrents que l’Ajuntament té per obligació fer”. Macián assegura també que “l’asfaltat de carrers, la reordenació del trànsit o millores en els barris són actuacions de manteniment”.

També afirma que “tracten de vestir d’extraordinari, posant-li el nom de microurbanisme, a aquelles actuacions corrents perquè ni PSOE ni Compromís tenen idees, ni projecte per a la ciutat de Castelló”. Macián continua, “el que necessitem és inversió productiva. Idees, projectes, inversions que generin ocupació, que siguin un esperó per atreure turisme i rellançar l’economia local “.

Des del PP de Castelló afirmen que en dos anys el Govern Local no ha estat capaç de posar en marxa infraestructures en matèria comunicació o transport i no hi ha avenços en el centre de salut del Raval Universitari, ni el col·legi Vicent Marçà del mateix barri. D’altra banda, Macián assegura que en Matira de cultura, “l’únic espai cultural que s’ha inaugurat ha estat el Menador, que per cert, estava programat des de l’anterior legislatura”.