Perez Macián acusa Puerta de ser “la responsable que els xiringuitos del Grau no obrin per Setmana Santa”

506

El portaveu popular adjunt, Juan José Pérez Macián, assenyala la regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica i Ocupació, Patricia Porta, com a responsable que els xiringuitos de la platja de Castelló no hagin pogut obrir aquesta Setmana Santa, mentre sí que ho han fet altres serveis costaners, com les biblioteques o les Tourist Info.

Macián: “Ens consta que el passat 3 de març el bipartit va iniciar la licitació d’aquests serveis de la platja, amb la corresponent obertura de sobris on es van donar a conèixer les ofertes. No obstant això, la tramitació per part de la regidora d’Ocupació, Patricia Porta, no s’ha fet a temps i ha hagut d’anul·lar “.

“La incompetència i nefasta gestió del bipartit ha fet que els empresaris, que tenien llum verda per obrir per Setmana Santa i no tancar fins a setembre, hagin de posposar la seva obertura a juny, amb les corresponents pèrdues econòmiques que això suposa per als que ja havien fet previsions en els seus negocis. La repercussió dels turistes per Setmana Santa serà nul·la per a ells “.

“Si sabien que no anaven a arribar a temps, per què continuar endavant amb el procés de licitació d’aquests serveis? En dos anys de legislatura l’única aposta pel turisme que ha fet el bipartit és un vergonyant plagi del Pla turístic del País Basc; una acampada il·legal d’autocaravanes a la via pública i un tendal en el Grau “.

“Si fa un any tenien intenció d’allargar la temporada dels serveis de la platja i així l’hi van fer saber als empresaris turístics, ¿per què han arribat tard una altra vegada? Un cop més els anuncis es queden només en això, anuncis incomplerts, amb les corresponents pèrdues econòmiques per als que veritablement tenen interès en impulsar el turisme a Castelló “.