Peñiscola incrementa la seva capacitat d’estacionament

495
L’àrea d’Urbanisme, l’àrea de Governació i Policia Local, al costat de la Brigada d’Obres i Serveis han portat a terme els mesos previs a la temporada alta turística l’adequació de solars per a la ubicació de places de pàrquing gratuïtes. Quatre solars entre l’Av Estació i el cementiri municipal, amb 450 places i al voltant de 600 places en els solars adjacents a la zona esportiva i escolar.

A aquests, se sumaven per Setmana Santa les 200 noves places d’aparcament gratuït habilitades al solar ubicat a la zona de “El Puntarró”, a l’Av Pigmalió. Aquesta mateixa setmana, a més, l’Ajuntament ha rubricat un conveni amb la propietat d’un nou solar per sumar més places als espais d’aparcament gratuït; aquest es troba ubicat a la Urbanització Peñismar, amb capacitat per a voltant d’un centenar de cotxes més. Més de 1.300 places en total, en nucli urbà, suburbà i en l’extensió turística de la zona nord, gràcies a acords aconseguits amb particulars per part de l’Ajuntament que ha adequat les instal·lacions, les ha senyalitzat i habilitat per al trànsit rodat i l’allotjament de vehicles estacionats.

Des del consistori s’ha informat també de la negociació amb propietaris de la zona de Llandells, on podria sumar-se un de nou espai d’aparcament gratuït en breu.