Paco López (Técnic del Villarreal B) “Podem guanyar a cualsevol conjunt”

709
L’entrenador del Villarreal B, Paco López, assegura que els seus jugadors estan preparats per tallar la ratxa de dues derrotes consecutives en el partit de demà contra l’Alcoià al Miniestadi de la Ciutat Esportiva (18.00 hores).
“Volem guanyar, sobretot després d’aquestes últimes derrotes. L’equip està amb moltes ganes de demostrar la vàlua que té aquest grup. Afrontem el partit com un altre repte. Hem treballat molt bé al llarg de la setmana i tenim molta il·lusió de guanyar “, ha destacat.

El tècnic valencià va lloar l’entrega dels seus jugadors al llarg de tota la setmana: “L’actitud ha estat molt bona aquesta setmana. Podem guanyar a qualsevol rival com hem demostrat al llarg de tota la temporada. Si fem les coses bé tenim possibilitats de guanyar, sigui el rival que sigui “.

Pel que fa a l’anàlisi del rival, Paco López va advertir de l’estat de forma de l’Alcoià: “L’Alcoià està lluitant per estar a la part de dalt i arriba en una dinàmica molt diferent a la nostra. És un bon equip que a més s’ha reforçat molt bé. Malgrat això, ja vam demostrar a El Collao que podem guanyar-los. Si li posem intensitat i ens afavoreixen les situacions puntuals demostrem del que som capaços “.