Paco López (Técnic del Villarreal B) “Cal donar un pas endavant”

421
Paco López (Entrenador del Vila-real B) va assegurar que el seu equip ha de ser ambiciós de cara a la recta final de la campanya a Segona Divisió B, ja que mancant 11 jornades perquè conclogui el campionat se situa a només dos punts de la zona de promoció d’ascens a Segona A. “Ja hem passat tantes dificultats que el grup s’ha fet fort. Ens queden 11 partits i està tot molt igualat. Cal fer un pas endavant. Estic convençut que estem donant mostres que no som inferiors a cap rival. Lluitarem fins al final “, va comentar Paco López.

Segons el tècnic valencià, el fet de jugar un dissabte al matí davant el Mallorca B no ha d’afectar el rendiment de l’equip: “No és habitual jugar un dissabte a les 12.00 hores, però cal adaptar-se. Tant de bo guanyem i els xavals tinguin el cap de setmana lliure per gaudir “.

Finalment, Paco López va ressaltar l’adaptació de l’argentí Leo Suárez, que s’ha assentat a l’onze titular del Mini Submarí: “Leo Suárez ens ha sorprès des del primer moment. Té alguna cosa diferent, però cal anar pas a pas amb ell. Només té 18 anys i s’ha d’adaptar a moltes coses. A poc a poc anirà donant-nos aquesta qualitat que sabem que atresora “.