Paco López (Técnic del Villarreal B) “Cada partit es una final”

430
L’entrenador del Villarreal B, Paco López, es va mostrar optimista de cara al duel de demà al feu de l’Huracà València (20.30 hores) i va destacar les ganes de rescabalar-se dels grocs després de l’última malbarata collida al Mini Estadi per 1-3 . “És una oportunitat per rescabalar del mal gust de boca. Volem passar pàgina. Som conscients del malament que ho vam fer el dissabte i afortunadament tenim l’opció de revenja en un camp molt complicat. El vestidor està dolgut i això ens servirà per ser més competitius davant l’Huracán. En camps complicats sempre hem donat la cara i tenim moltes ganes de guanyar aquest partit “, ha comentat.

Segons el preparador valencià, el Vila-real B encara pot arribar als llocs de promoció d’ascens, encara que no l’obsessiona: “Encara queda molt. Cada partit és una gran oportunitat i més per als jugadors, que són molt joves. Com més amunt quedem millor perquè per a tots seria beneficiós. A més, defensem l’escut del Vila-real i no anem a relaxar-nos. Anem a lluitar fins al final per intentar guanyar la màxima quantitat de punts. Cal ser realista. Tots els partits són importants i la situació pot canviar amb un resultat. Cada partit ha de ser una final, sigui quina sigui la classificació “.

Quant a l’anàlisi del rival, Paco López adverteix del potencial del segon classificat de la categoria: “L’Huracà va segon utilitzant les seves armes. Té un camp de reduïdes dimensions i ho aprofita perquè juga molt directe i amb intensitat. A més, utilitzen molt bé les jugades a pilota parada. És un equip rocós i si guanyem tindrà un gran mèrit “.