Paco López (Técnic del Villarreal B) “Afrontem el partit de demà davant el Badalona amb molta il.lusió i confiança”

384
L’entrenador del Villarreal B, Paco López, va analitzar el partit d’aquest dissabte contra el Badalona (18.00 hores) i va assegurar que espera un duel molt complicat, però que el seu equip està preparat per sumar la seva segona victòria consecutiva.

El triomf aconseguit davant l’Espanyol B (1-3) ha reforçat la moral dels seus jugadors. Afrontem el partit amb molta il·lusió i confiança després del resultat positiu aconseguit davant el filial de l’Espanyol. Amb aquesta victòria ens traiem l’espina que teníem clavada per no haver guanyat el 2015, però això ja va passar. Ara la idea és seguir en la mateixa línia, amb intensitat i ritme. Si guanyem entrarem en una dinàmica positiva de resultats i això sempre és bo “, ha comentat.

Quant a l’anàlisi del rival, Paco López adverteix del potencial de l’adversari: “El Badalona és un equip molt fort, que no es complica amb la pilota i que té un jugador que marca diferències com és Abraham. Com tots els rivals que vénen al Mini Estadi segur que ve a defensar buscant els contraatacs per fer-nos mal “.

Pel que fa a l’experiència del combinat Sub21 del planter del Vila-real a la Premier International Cup Sub21, Paco López recorda l’última victòria aconseguida el passat dimecres davant l’Everton (1-2) i es mostra il·lusionat amb la possibilitat de superar la Fase de Grups gràcies als quatre punts sumats. Perquè això succeeixi, el Sunderland no ha de guanyar per més de dos gols en el seu últim compromís davant l’Everton. “Està sent una experiència molt bona per a tots, sobretot per als xavals. L’altre dia vam guanyar i vam fer un gran partit. Que es parli del planter del Vila-real a tot el món sempre és bo”, ha conclòs.