Pablo Hernández i Ángel Dealbert han assenyalat hui que porten el albinegrisme alla on van

590

Dos caps visibles d’aquest nou Castelló són els futbolistes Pablo Hernández (Leeds United) i Ángel Dealbert (Lugo), tots dos ex del conjunt albinegre. Des de la llunyania, perquè la temporada que seguiran competint, estarà col·laborant en tot el que pugui amb l’equip de Vicente Montesinos i Jordi Bruixola.

En el cas Pablo Hernández, aquest va dir que per a ell el poder col·laborar amb el Castelló és “un orgull molt gran”, per destacar que fa temps que està treballant al costat d’aquest nou grup que s’ha fet amb el control del Castelló. “Han estat mesos durs, encara que jo i Ángel ho hem viscut des de lluny, però hem estat pendent cada dia. S’ha pogut aconseguir per intentar ajudar el club, per treure’l de una situació tan crítica, ajudar el club de la meva ciutat, on vaig començar a veure futbol de Primera Divisió “, ha apuntat.

El migcampista de Castelló també va tenir paraules d’agraïment a l’afició: “Això els ajudarà a recuperar la il·lusió, després d’uns anys en què perdíem socis i gent que es desilusionaba, veurem Castalia amb molta més gent, que és el bonic, el començament d’alguna cosa bonic i bo, des de la distància estaré donant-li suport tot i quan acabi la meva carrera, estaré braç a braç treballant amb ells “.

Després se li va donar la paraula a Àngel Dealbert qui ha destacat que porta al Castelló “a la sang”. Paa abundar dient que vaig estar aquí des cadets fins al primer equip a Segona B, vaig pujar a Segona A i vaig viure una etapa molt bonica fins que em vaig anar. Ara torno amb una il·lusió increïble per ajudar en tot el que pugui “. El defensa central de Bell-lloc va bolcar el seu discurs cap a l’afició albinegra: “Els demano que ens donin suport després d’haver donat a nosaltres el primer pas. Encara no tornaré com a jugador, encara que mai se sap. Demano el suport de tot el món, el pas difícil i complicat s’ha aconseguit ja, ara depenem de tots. Hem posat un ladrillito molt important, perquè sense ell no seria possible res, però ara depenem de tot el món, que ajudi una mica més després de tot el que ha passat. Comença una altra època, entre tots els aconseguirem “