Oropesa del Mar ha renovat les seves sis banderes blaves per a platges, port esportiu i sender blau

479

El Club Nàutic d’Altea ha acollit aquest matí la cerimònia de lliurament de les Banderes Blaves per a les platges de la Comunitat Valenciana, en la qual Orpesa ha tornat a acreditar la qualitat del seu litoral, en aconseguir quatre banderes per les seves platges, una per a la seva port esportiu i una altra per a un Sender Blau.

L’alcalde de la localitat, Rafael Albert, ha recollit els guardons de les platges de la Concha, Morro de Gos, Playetas i Amplàries, que renoven bandera, i la del Sender Blau Passeig del Far. Els responsables del Club Nàutic d’Orpesa també van pujar a l’escenari a recollir l’acreditació, que ja porten diversos anys rebent, sent l’únic club nàutic de la província que l’ostenta. Les banderes són concedides per la Fundació Adeac després d’acreditar un alt nivell de serveis, equipament i qualitat de les aigües.

“Cal agrair a tota la gent que treballa perquè aquest any estiguem aquí rebent les banderes de nou: la gent de Turisme, les brigades, l’equip de govern … Les banderes reflecteixen tota la feina que fem a Orpesa en temes de sostenibilitat. Estic molt orgullós a més que el Club Nàutic tingui aquesta acreditació i vull felicitar-los per la seva gran feina “, va explicar Albert.

En l’esdeveniment han estat presents la consellera de Medi Ambient, Elena Cebrián, el secretari autonòmic de Medi Ambient, Julia Álvaro, i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.