Onda s’ha promocionat gràcies a Endavant Provincia durant el partit de lliga Villarreal vs Deportivo Alavés

94

Tots els ulls del Madrigal van estar situats sobre Onda gràcies a la iniciativa Endavant Província, nascuda fa un parell de temporades amb l’objectiu de promocionar el turisme a la província de Castelló. La jornada va arrencar amb el dinar oficial de directives del Vila-real CF i l’Esportiu Alabès al restaurant Entrelínies de l’estadi del Madrigal, que també va comptar amb la presència de l’alcalde del municipi de la Plana Baixa, Ximo Huguet. El menú va ser a càrrec del restaurant Toledo.

Durant les hores anteriors a la trobada, va arrencar la festa als voltants del remodelat estadi del Madrigal. Els aficionats van passar la prèvia de la trobada a la ‘Fan Zone’, que va oferir mostres gratuïtes de menjar típic i productes locals, així diferents passatemps per als més petits en forma de jocs i entreteniment, amb rocòdrom inclòs.

Dins ja de l’estadi, les aficions van poder gaudir de la Unió Musical Santa Cecília. Al descans, es va mostrar en el vídeo-marcador un vídeo promocional de la localitat. A més, el club també va convidar membres de ASPANION, Fundació Diagrama, PAH i cadires de la fam, Casda, Els Lluïsos i Remar. Finalment, cal destacar que la ‘Grada Solidària’ d’aquest partit davant el conjunt blanc i blau ha estat dedicada al Banc d’Aliments de Castelló, que va tenir punts de recollida d’aliments en els diferents accessos del Madrigal. Es van unir també els més de 750 aficionats d’Onda convidats que van veure el partit en directe a les grades del Madrigal.