Onda presenta un complet programa d’activitats gastronómiques per a dinamitzar el turisme en novembre

136

El tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Onda, Àngel Badenas, ha presentat aquest matí al costat d’un representant de Hosturionda, Manuel Llorens, el nou programa que han elaborat conjuntament per dinamitzar el turisme a la localitat durant tot el mes de novembre.

Sota el lema ‘novembre Gastronòmic’, des de l’àrea de Dinamització Econòmica, de la qual és responsable Badenas, i l’associació local, s’han organitzat multitud d’activitats molt atractives amb l’objectiu que tant onders com a visitants descobreixin i assaboreixin la rica i diversa gastronomia que ofereix Onda. “La nostra ciutat té una capacitat immensa d’oferir producte de proximitat i l’Ajuntament, al costat de Hosturionda, ha treballat per crear una nova oportunitat que generi llocs de treball”, ha afirmat el tinent d’alcalde.

“Encenem els fogons i posem el nostre granet de sorra perquè les cuines dels hostalers de la ciutat no parin ni un sol mes. Per a això, proposem una nova experiència que comptarà amb noves màster class de cocteleria amb productes de proximitat, una variada programació cultural que inclourà un cicle de cinema i una mostra de teatre, la consolidada Ruta de la Tapa, un concurs d’arròs passejat o degustacions al Mercat Municipal “, ha explicat Badenas, qui ha destacat d’aquest variat programa al voltant de la gastronomia la trobada d’experiències gastronòmiques de proximitat ‘, que es durà a terme el 14 de novembre al Museu del Taulell Manolo Safont. “A més d’una ponència sobre la nova llei d’agricultura a càrrec del secretari autonòmic Francisco Mulero, i una taula rodona per donar a conèixer els beneficis del producte de proximitat conegut com ‘KM0’, el reconegut xef Nicolás Barrera impartirà una sorprenent màster class de cuina “, ha assegurat Badenas.

Finalment, el tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica ha recalcat la importància que té per a l’equip de govern de Ximo Huguet “unir forces entre els sectors de l’hostaleria local i el turisme, així com implicar tots ells en les campanyes que es realitzen a nivell municipal, per tal d’aconseguir que Onda torni a ser un referent a nivell provincial “.