Onda prepara un mes de juliol de ‘Teatre al Carrer’

614

L’Ajuntament d’Onda acostarà la cultura als ciutadans i traurà el teatre a diferents zones del municipi al mes de juliol de manera que dinamitzarà espais de la ciutat fins ara poc aprofitats. Segons ha explicat Lluís Pastor, tinent d’alcalde de Cultura i Dinamització Lingüística, “aquest cicle de teatre d’estiu servirà per a descobrir nous espais culturals i dinamitzar diferents zones del nostre municipi”.

El cicle constarà de cinc obres, totalment gratuïtes, repartides entre el 8 i el 16 de juliol, de les quals 4 van dirigides a tots els públics i una serà per adults. Els espais que acolliran les diferents representacions seran l’avinguda Serra d’Espadà, el Parc de la Ceràmica, el Raval de Sant Josep, la Font de Dins i la plaça Sant Cristòfol.

En concret, el programa s’iniciarà el dissabte dia 8 amb una doble sessió: a les 12.30 hores, a l’avinguda Serrà d’Espadà, amb l’obra Recicla con Limpilla y Basurrilla i, per la vesprada, a les 19.30 hores, al Parc de la Ceràmica, amb l’espectacle On estan els monstres?. El dia 15 es repetirà el format de dues cites, en aquest cas amb sessió vespertina i nocturna, amb l’obra Ricitos de Oro, que es representarà a la Font de Dins a les 19.30 hores, i Dalí, salvador de sí mateix, que es representarà a la plaça Sant Cristòfol a les 23.00 hores.

Es tancarà el programa el dia 16 de juliol, a partir de les 19.30 hores, al Raval de San Josep amb la representació La màgica història d’Hamelin, una obra d’estrena a Onda per part de la companyia teatral ‘Arteatre’ i amb l’acompanyament musical del grup ‘Trobadorets’.

“Hem programat diverses obres que van des del teatre pur i dur, fins a màgia i titelles, de manera que tant xicotets com grans podran gaudir d’uns espectacles variats i de qualitat”, ha conclòs Pastor.