Onda acull aquest cap de setmana, el torneig de futbol base de la ceràmica

652

La localitat castellonenca d’Onda serà epicentre aquest cap de setmana, del futbol base, gràcies al Torneig de la Ceràmica, un torneig de nivell nacional.

Un total de 21 equips de diversos clubs competeixen en aquesta competició organitzada pel CD Onda en col·laboració amb l’Ajuntament.

Clubs de Primera Divisió com el València CF, el FC Barcelona, ​​l’Atlètic de Madrid, l’Elx CF i el Llevant UD participen amb equips en les categories de querubí, prebenjamí, benjamí i aleví. D’aquesta manera, el torneig és una cita indispensable per als milers d’aficionats al bon futbol, ​​ja que participen algunes de les millors promeses del futbol nacional.

Així mateix, cal destacar, que l’Ajuntament d’Onda a més ofereix, tant avui com demà, la majoria dels partits del trofeu a través del portal webtv.onda.es que permet gaudir de les principals competicions i proves en directe i de forma còmoda a través de qualsevol dispositiu amb dades d’internet.

Avui des de les 10.00 hores i demà a partir de les 12.00 es poden veure les trobades que se celebraran en el torneig. Amb aquesta eina ja han estat més de 70.000 les persones que han pogut conèixer Onda i gaudir de diferents competicions en directe: des del Campionat Nacional de Federacions d’Handbol, partits de futbol, ​​trofeus de Taewkondo o el Trofeu del Castell d’Onda o el Duatló de la setmana passada.

Per finalitzar queda afegir, que Pepe Broch (Regidor d’esports d’Onda) destaca, que “cada vegada que s’accedeix al servei web els usuaris poden descobrir la immensa oferta turística de la ciutat d’Onda pel que aquest format ens està permetent promocionar la imatge de marca d’Onda per tot Espanya “. De fet, les entrades a aquest portal provenen de tots els punts del país.