Olga Rodríguez Pomares analitza ‘Trobades’ de José Leguey dins el cicle ‘Descobreix una obra d’art al Mubag’

455
L’Institut de Cultura Juan Gil-Albert presenta aquesta tarda una nova conferència del cicle “Descobreix una obra d’art al Mubag” amb l’artista il·licitana Olga Rodríguez Pomares, qui analitzarà l’obra del pintor José Leguey.

La nova conferència de l’IAC, que tindrà lloc a les 20:00 hores al Museu Belles Arts Gravina, aprofundirà en el treball de l’artista format a l’Argentina, país en el qual va estudiar arts plàstiques i escenografia. A Espanya, a on va tornar en els anys setanta, va desenvolupar la seva carrera artística amb un discurs pluridisciplinar que ha mostrat en exposicions col·lectives i individuals. A més, ha concorregut a convocatòries, biennals i fires d’art i la seva obra està present tant en col·leccions privades com públiques.

Per la seva banda, Rodríguez Pomares és doctora en Belles Arts i ha exercit com a professora en diverses universitats alhora que desenvolupa una tasca d’investigació en el Grup Art, Espai Públic i Paisatge. En la seva faceta com a escultora ha realitzat diverses exposicions col·lectives i individuals i ha rebut diferents premis i beques.