Nules celebra Sant Vicent amb el seu tradicional cercavila protagonitzat per les quintes

Es trace d'una festa declarada com a Festa d’Interés Turístic Local que visiten més d'un center de veïns de totes les edats

316

ActualitatDiària

La població de Nules ha viscut hui un dels dies festius més destacats en el que participen centenars de persones de diferents edats, la festivitat de Sant Vicent destaca a aquesta localitat de la comarca de la Plana Baixa per la celebració del cercavila protagonitzat per les quintes; a més de ser una festa declarada com a Festa d’Interés Turístic Local.

Precisament aquest any l’organització d’aquesta festa ha estat al càrrec de la Quinta de l’any 1993 que com a novetat a volgut fer un homenatge a la Quinta de l’any 1961 que en el seu dia va instaurar aquesta festa que actualment compta amb molta tradició i està molt arrelada entre els veïns i les veïnes de la localitat. Així doncs, s’ha col·locat una placa commemorativa en el mateix carrer de Sant Vicent.

La música i els carros engalanats amb cavalls han recorregut diferents carrers del casc urbà per a arribar al carrer Sant Vicent on han rendit tribut al sant rodant la foguera.

La festa conclourà amb la tradicional missa i processó en honor a Sant Vicent que tindrà lloc aquesta vesprada; i  amb l’entrega del guió a la Quinta de l’any 1994 davant del dossel que hi ha a la plaça Major. Aquesta quinta serà l’encarregada d’organitzar la festa el proper any.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací