Musacchio (Central del Villarreal CF) “”Vull tornar a sentir-me bé i jugar amb aquest equip. És un honor jugar amb tots aquests jugadors”

1316
Mateo Musacchio ha recuperat el somriure. El central argentí ha tornat a sentir-se futbolista després de deixar enrere una inoportuna lesió muscular. Estic content. Ho vaig passar molt malament durant diversos mesos perquè les lesions sempre són fotudes, però això ja és passat. Ningú està preparat per afrontar aquest tipus de lesions. A més va coincidir amb un bon moment en l’esportiu amb la crida de la selecció. Ara ja està oblidat tot allò. Estic molt feliç “, ha comentat.

El ‘5′ groc espera jugar molts partit d’aquí fins al final de temporada: “Vull tornar a sentir-me bé i jugar amb aquest equip. És un honor jugar amb tots aquests jugadors. Es treuen coses molt positives d’alguna cosa tan dolent. En els últims anys havia jugat molts partits i en aquesta no havia pogut fer-ho “.

Musacchio assegura que a poc a poc es va sentint millor sobre el terreny de joc: Portava molt de temps sense jugar i es nota en el ritme. A poc a poc les sensacions són millors i segur que aniran a millor en els pròxims partits .

Malgrat la seva joventut, Musacchio ja és un dels capitans del Submarí. Per això, es mostra orgullós del que està aconseguint l’equip aquesta temporada: “L’equip està molt bé i per alguna cosa som sisens. Ens mereixem seguir vius en les tres competicions .

Pel que fa al pròxim partit, Musacchio adverteix que s’han de centrar en la Lliga sense pensar en la il·lusionant semifinal de Copa del Rei contra el Barcelona: “Primer tenim la Lliga. Davant el Granada serà un partit molt difícil i després ja pensarem en el Barcelona .

Per finalitzar, l’argentí ha destacat que el Vila-real possibilitats d’arribar a la final del torneig del KO’: “Les opcions de passar sempre estan. El Barcelona és el millor equip del món, però nosaltres tenim la il·lusió i les ganes de fer un gran partit en l’anada per definir l’eliminatòria en la tornada .