Muñiz (Tecnic del Llevant) “Les sensacions son molt bones”

268

El discurs prou feines varia. Muñiz apel·la per mantenir les constants emeses, els senyals que identifiquen el Llevant, quan salta a l’interior del verd, i principalment l’ordre i la humilitat. L’objectiu és desterrar l’eufòria inherent al brillant arrencada en la competició de lliga que situa l’esquadra blaugrana en el vèrtex de la classificació amb una distància sideral respecte als seus més immediats perseguidors. “El que fas el diumenge anterior no et serveix per al següent”, adverteix sense titubejar accentuant el temps més present. I ressalta que els seus jugadors comparteixen aquesta màxima. “El vestidor és conscient de la situació. Ho tenim clar “, relata. “Hem de ser forts de cap i saber que no s’ha complert ni el primer terç del campionat. Queda molta feina per davant i molt esforç “, confirma a manera d’advertència col·lectiva.

“Les sensacions són molt bones, el treball és bo, s’aconsegueixen punts, però arriba un altre diumenge i un altre rival i cal donar bon nivell per guanyar. Si baixes el nivell no ho aconsegueixes “, precisa posant el focus de l’atenció en la trobada del cap de setmana davant el Cadis. “Això va a ser dur i cal mantenir aquest nivell. Hem d’afrontar cada partit com si fos l’últim perquè són tres punts que no van a tornar “. De l’entitat gaditana va valorar el reforç moral que significa encadenar un cicle de victòries. “És un equip que està traient bons resultats. Va guanyar a Lugo i després va vèncer a casa “. Del joc col·lectiu rescata “la velocitat que imprimeixen per la banda” i el seu caràcter associacionista ja que “fan una bona feina perquè estan molt junts”.

El preparador augura un duel “difícil i complicat”. Muñiz instrueix els seus pupils. “No ens hem de posar nerviosos quan anem igualats. Hem de generar molt joc per tenir ocasions “. No centra la mirada en exclusiva en Ortuño, però emfatitza el potencial que atresora. “Té una rematada extraordinari. És un rematador nat i sap trobar espais on altres no els troben “. No obstant això, incideix en altres variables per anestesiar al seu rival. “Hem d’impedir que progressin per les bandes. A vegades parar a un jugador és impedir que li arribin pilotes “. Muñiz va ser contundent quan se li va qüestionar pel mercat hivernal. “Per què hem de tocar alguna cosa si està funcionant bé? Si ens quedem com estem, sóc feliç. Tenim un molt bon vestuari, que és fonamental. Hi ha unió, bon ambient i bons resultats. Seria un vici demanar jugadors “.