Muñiz (Tecnic del LevanteUD) “Queden nou jornades per al final i cal treballar molt i fer les coses molt bé”

506

El seu discurs està guiat per la prudència i la mesura. Muñiz no varia el full de ruta marcat. Ni la filosofia imposada. “Queden nou jornades per al final de la Lliga i cal treballar molt i fer les coses molt bé”, ressalta quan se li qüestiona pel temps més present i per l’estat físic i mental del grup al que exercita des de l’interior de la banqueta . Compromís, ambició i responsabilitat són termes que es desprenen de les seves reflexions. Són aspectes cabdals per mantenir la fe i l’ordre en una categoria amb capacitat per a engullirte. “La temporada és molt llarga. I no hi ha aturades, ni descansos. I tots els equips es juguen alguna cosa. El nostre recorregut durant l’any és molt bo. Portem gairebé tota la temporada primers i això genera pressió “.

Es tracta d’una constant en les últimes setmanes. La paraula ascens adquireix consideració i sentit. El fet mereix una consideració per part del preparador. “Tothom fa al·lusions per saber quan pujarem, però nosaltres no podem caure en aquesta situació. Hem aconseguit un cert marge de punts. Quant abans ascendamos millor, però no sé quan serà. Només demano que sigui “. Muñiz insta el col·lectiu a recuperar les emocions que han envernissat el trajecte Lliga establert. “No tenim res a discutir a la victòria del Getafe. Cal tornar a començar a setmana amb la il·lusió amb la que vam començar l’any. Sabem que afrontem tres punts que ja no tornaran. Som al final del camí i és molt important aconseguir els objectius. Hem aconseguit una cosa impressionant. Hem fet un gran treball i cal mantenir-lo. Per això cal mantenir l’exigència i cal ser molt ambiciosos “.

Muñiz va alliçonar als seus pupils de la complexitat que comporta el duel contra el Reus. “Va ser l’equip revelació durant la primer volta”, recorda. “No li marquen molts gols i rendibilitza els que aconsegueix”, afegeix. “Es juguen molt. Hem d’arribar en les millors condicions i donar la nostra mejorr versió “. L’entrenador es va referir a la recuperació de Pedro López. “Ha entrenat a un nivell molt alt durant la setmana. Pot participar davant el Reus “. Més caut es va mostrar a l’enjudiciar l’estat de Lerma. “Està entrenant a un ritme bo, però les lesions musculars són molt traïdores. Ell es troba bé, però hi ha uns temps i unes pautes de respectar per evitar que pugui recaure “.