Morella escollit una de les 7 meravelles rurals de 2016 a Toprural

132

Més de 35000 usuaris de Toprural han estat els responsables, amb els seus vots, de triar les 7 Meravelles Rurals de 2016 en un concurs que compleix enguany cinc edicions i que s’ha convertit en un dels millors aparadors del turisme rural al nostre país.

Considerem que l’elecció de Morella com Meravella Rural podria ser no només del seu interès sinó també del dels visitants de la seva web i esperem contribueixi a la promoció turística de la seva localitat, pel que l’animem a compartir la notícia amb els seus lectors, veïns i amics.

Aquest any, a més, Toprural donarà una visibilitat extra als allotjaments als pobles catalogats com Meravella Rural a través de continguts específics sobre el turisme a cadascun dels pobles, així com un banner que destacarà davant els visitants del portal la categoria de Meravella rural 2016 del poble. Aquest banner estarà disponible també properament per ser mostrat en qualsevol web que ho desitgi per així augmentar la visibilitat de Morella davant els seus visitants.