Morales “Estic molt content d’estar en el LlevantUD”

462
No va ser una jornada més en l’atapeïda agenda de la pretemporada de José Morales. El futbolista va matinar per exercitar-des de les nou hores en les instal·lacions de Buñol en sessió matinal. A la tarda va repetir en el mateix escenari, amb la resta dels seus companys, però abans va marxar fins al Ciutat de València per ampliar la relació contractual que manté amb la institució blaugrana. Morales va aprofitar el temps de descans per renovar els llaços que el vinculen amb l’entitat d’Orriols des de l’estiu de 2011. “Estic molt content per ampliar el contracte un cop més aquí a casa meva”, ha advertit instants després de rubricar aquest acord davant la mirada de Quico Català. El pacte adquirit lliga a l’atacant madrileny per les properes dues temporades més una d’opcional. Morales per secula-seculorum.

“Em sento molt estimat des que vaig arribar aquí. Estic molt feliç a València “, ha afirmat esbossant un somriure diàfana. El compromís del jugador amb la societat blaugrana sembla inqüestionable. El cop que va suposar el descens, a la conclusió de l’exercici 2015-2016, no el va allunyar de l’entorn de l’esquadra llevantinista. “Després del pal de baixar a Segona Divisió va ser un any molt bonic”, relata rememorant els fets esdevinguts durant el desenvolupament del curs acabat finalitzat. Per l’horitzó sorgia el repte del retorn. Era una premissa que no es discutia. “Vam aconseguir ascendir a l’equip que era el principal objectiu. Ara que ha passat el temps veus que vam ser molt superiors durant tot l’any “. En perspectiva. Morales accentua l’evolució d’una temporada històrica. No obstant això, tot forma d’un passat que ja sembla distanciar-se de la seqüència temporal que marca el present. La memòria és molt curta en la disciplina del futbol. La pretemporada, encara en matines, avança establint nous desafiaments.

“Ve un altre repte molt bonic que és mantenir l’equip a Primera Divisió. Ara treballem per posar-nos en forma i quan comenci la temporada estar en les millors condicions “. Morales va vindicar l’entesa conformada per la massa social i els jugadors. És un component indivisible per convertir al Ciutat de València en una fortalesa inaccessible per als adversaris. Hi ha una interacció absoluta. “Som una família i tant equip com a afició serem més forts al Ciutat per aconseguir l’objectiu abans”. En aquest sentit, va agrair la resposta dels seguidors que han passat per les oficines del club per aconseguir l’abonament de la temporada 2017-2018 i va esperonar la consciència dels que no ho han fet encara. “Donar-los les gràcies per renovar el seu passi i per seguir confiant en nosaltres i voler veure’ns a Primera. Als que no ho han fet animar-los que el renovin com més aviat millor. És una nova oportunitat per veure l’equip a Primera. Veure els millors jugadors del món passar per al Ciutat de València. Serà un any bonic “.