Monleón critica la situació en la que es troba la diputació de Castelló

426

Monleón (El candidat autonòmic d’EUPV per Castelló) ha criticat la situació en la que es troba la Diputació de Castelló: “Governada per un grup polític format per 19 diputats entre els quals solament es troben dues dones”.

Davant de la pròxima celebració del Dia de la Dona, la Diputació de Castelló està anunciant diverses activitats relacionades amb el món de la dona, qüestió que el candidat no dubta en qualificar “d’insult a la ciutadania, especialment a les ciutadanes de les nostres comarques. Com es pot fomentar activitats per a celebrar el Dia de la Dona des d’una institució amb un govern exemple de patriarcalisme i masclisme?”

Monleón també ha destacat que per si això no fora poc, a més, “una de les dues dones a la Diputació es troba actualment imputada per la justícia com és l’alcaldessa de Benicassim. Ens trobem davant d’un quadre desolador”.

“EUPV garantirà la paritat dels seus representants a la Diputació de Castelló d’obtindre’ls” , assegura el cap de llista i recorda que actualment que EUPV té representació a la Diputació de València amb l’advocada Rosa Pérez Garijo”.

Per a finalitzar, Monleón ha assenyalat la necessitat de què els òrgans de direcció de les Mancomunitats, haurien de respectar la paritat de sexes.