Miguel Barrachina ha formalitzat la seva candidatura a presidir el PP de Castelló

500
????????????????????????????????????
Miguel Barrachina ha formalitzat la seva candidatura a presidir el PP de Castelló davant el COC (Comitè Organitzador del Congrés) amb la presentació dels avals. Amb aquesta decisió, l’actual secretari provincial dóna un pas endavant després de la petició dels seus companys de partit perquè assumeixi les regnes del PPCS en el pròxim congrés provincial que se celebrarà a Peñícola el 3 de juny.

Barrachina ha posat de manifest que “el PP és la força més votada, l’única que defensa els interessos de la província davant els atacs del Consell i dels governs radicals que volen imposar i eliminar llibertats”.

El precandidat ha assegurat que el PP és un partit fort, guanyador, cohesionat i exemplar que “gràcies a la tasca de Javier Moliner i el seu equip, el PPCS s’ha convertit en un referent nacional” i “el pròxim congrés provincial servirà per sortir més enfortits i amb més possibilitats de tornar a governar i de seguir defensant a la província “.

Barrachina ha formalitzat avui la seva candidatura amb els primers 300 avals i el termini per optar a ser pre-candidat culmina el 29 d’abril a les 14.00 hores i només amb 50 avals qualsevol afiliat pot presentar-se a optar a presidir el partit. El candidat seguirà recollint adhesions entre els afiliats i un cop culmini el termini, el COC nomenarà els candidats oficials que, després, es triaran en un procés de votacions el 11 de maig a les diferents seus del PP.

Del resultat d’aquestes votacions internes sorgiran els candidats a presidir el PPCS i que s’elegirà en el XIV Congrés Provincial del PPCS que tindrà lloc a Peníscola.