Metrovalencia aproparà als seus usuaris als cementeris en el dia de tots sants

106

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) aproparà el proper divendres 1 de novembre a les seves usuaris de Metrovalencia als cementiris propers a la seva xarxa amb motiu de la celebració del Dia de Tots Sants, data en què milers de persones visiten aquests recintes per honrar als seus familiars morts.

El metro i tramvia a València s’apropen als usuaris als Llocs Sants de la capital del Túria (Cementiri General, del Cabanyal i de Benimaclet) i de Burjassot gràcies a les seves estacions i parades a Sant Isidre; La Carrasca, Serradora, la Cadena i Tarongers; Benimaclet; i Vicente Zaragozá; i Andrés Estellés i TVV, respectivament.

El personal de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana i els vigilants de seguretat estaran especialment atents a l’increment d’usuaris que es produiran en aquestes nou estacions o parades de la xarxa que es troben situades als voltants dels cementiris, especialment a la de Sant Isidre , en la qual es preveu la major afluència de clients de la jornada.

Els interessats poden ampliar la informació sobre els horaris en els Centres d’Atenció al Client o els Punt del Client de Metrovalencia oa través del seu telèfon 900 461 046. Aquests centres es troben a les estacions de Xàtiva, Túria, Colom, Benimaclet, Aeroport, Universitat Politècnica, Empalme, Alboraia-Palmaret, Àngel Guimerà, Amistat, Torrent Avinguda, Marítim-Serradora i Mislata. També poden consultar la informació a la pàgina web de Metrovalencia (www.metrovalencia.es).

D’altra banda, demà dia 31 d’octubre el servei que prestarà Metrovalencia serà ordinari; és a dir, les circulacions seran les habituals d’un dia laborable, amb al voltant de 1.500 trajectes entre les sis línies de metro i tres de tramvia.