Més de 1300 estudiants de la Comunitat Valenciana, participaran en el IV Memorial Enric Beltrán

448

Més de 1.300 estudiants de divuit instituts d’educació secundària de Castelló i província i de set universitats de la Comunitat Valenciana participaran en el IV Memorial Enric Beltrán de centres de secundària i en el Campionat Autonòmic d’Esport Universitari que se celebren per segona vegada junts al campus del Riu Sec de la Universitat Jaume I de Castelló.

La jornada començarà a les deu del matí amb la disputa d’una cursa de promoció en què qualsevol alumne o alumna podrà córrer, i la inscripció ha estat multitudinària amb més de 800 participants. Després començaran les carreres d’ESO, batxiller i universitàries, primer en categoria femenina i després a masculina. Cal tenir en compte que en el campionat autonòmic estaran en joc les places per disputar els campionats d’Espanya universitaris i l’emoció estarà assegurada.

Destacar també que el Servei d’Esports de l’UJI no només organitzarà la prova de camp a través sinó que també durà a terme la competició d’escacs del Campionat Autonòmic Universitari, classificatori per al campionat d’Espanya.